Important! Info GDPR! Te rugam sa parcurgi cu atentie acest email!

Pentru varianta online, click aici

 

 

 

14 mai 2018

 

Ne-ar placea sa fii parte din povestea noastra si dupa 25 mai 2018, data la care intra in vigoare Regulamentul General (UE) privind Protectia Datelor (GDPR).

Pentru a-ti putea transmite in continuare oferte si promotii speciale, informatii despre destinatiile aflate in portofoliul nostru, despre concursurile pe care le organizam pentru clientii nostri sau chiar vesti despre noi, avem nevoie de acordul tau.

Te asiguram ca vom trata cu respect şi cu mare atenţie datele tale si ne vom conforma preferintelor tale de comunicare. Te invitam sa iti exprimi consimtamantul completand un mic formular, dand click pe butonul alaturat:

 

 

Odata cu primirea acordului tau, vei fi inscris automat in concursul nostru cu premii in vacante in Romania si strainatate. Este felul nostru de a-ti multumi ca ne esti alaturi si de acum inainte!

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti transmisa pe pagina noastra de Facebook in data de 25 mai 2018, orele 14.00. Detalii despre premii si regulament gasesti aici.

Nu uita ca te poti dezabona oricand folosind linkul de dezabonare aflat la sfarstiul fiecarui email pe care ti-l trimitem!


Iti multumim!
Echipa EXIMTUR


Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (Text cu relevanță pentru SEE) poate fi consultat aici.


EXIMTUR (C)2018